Святогірська міська військова адміністрація, адміністрація державного історико-культурного заповідника у м. Святогірську та працівники Національного природного парку «Святі гори» разом з небайдужими мешканцями громади об’єдналися навколо спільної мети – збереження культурного та природного надбання Святогір’я.
Учасники акції активно працювали на території пам’яток культурної спадщини, очищаючи її від сміття, впорядковуючи зелені зони та допомагаючи впорядкувати історичні місця.
Завдяки спільним зусиллям нам вдалося не лише зробити довкілля чистішим, а й проявити справжню турботу про рідну землю. Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи!
Разом ми зробили вагомий внесок у збереження нашої історичної спадщини та природної краси Святогір’я. Нехай ця акція стане добрим прикладом того, як спільна справа може об’єднувати людей і надихати на подальші добрі вчинки!
Закликаємо відвідувачів пам’яток Святогір’я відповідально ставитися до цього унікального місця та підтримувати його чистоту, адже збереження культурної спадщини залежить від кожного з нас.
За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації