Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Здоров'я в кожному кадрі: молодь Бахмутської громади активно відзначила Всесвітній день здоров'я

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який традиційно відзначається 7 квітня, Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з молодіжною радою 2024–2026 рр. провели інформаційно-просвітницьку кампанію, спрямовану на популяризацію здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді Бахмутської громади.

Ініціатива охопила два цікаві та змістовні заходи: відео/фоточелендж «Здоров’я в кожному кадрі» та акцію «Стоп шкідливим звичкам». Обидва формати мали на меті заохотити молодих людей до усвідомленого ставлення до власного здоров'я та продемонструвати позитивні приклади здорових звичок.

Відео/фоточелендж «Здоров’я в кожному кадрі» викликав жвавий інтерес серед молоді. Учасники активно надсилали свої фото та короткі відеоролики, які наочно демонстрували їхні корисні звички.

У своїх творчих роботах юні бахмутяни ділилися власним досвідом занять спортом – від ранкової зарядки до командних ігор, відображали процес приготування смачних та корисних страв, фіксували свої активні прогулянки на свіжому повітрі та інші способи підтримки фізичного й ментального здоров'я. Крім того, в рамках відзначення Всесвітнього дня здоров'я було проведено акцію «Стоп шкідливим звичкам». Ця важлива ініціатива мала на меті привернути увагу молоді до негативного впливу шкідливих звичок на організм та спонукати до їх подолання.

Учасники акції мали можливість поділитися своїми думками щодо важливості відмови від куріння, вживання алкоголю та інших негативних залежностей, а також запропонувати альтернативні, здорові способи проведення дозвілля. Особливу активність у заходах проявили здобувачі освіти Бахмутського педагогічного фахового коледжу, Бахмутського медичного фахового коледжу, Бахмутського центру професійно-технічної освіти, а також учні Бахмутської ЗОШ №12 під керівництвом членкині молодіжної ради Наталії Анісімової.