Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
ФОТОПРОЄКТ «З ЛЮБОВ’Ю ЧЕРЕЗ ОБ’ЄКТИВ 2025» ЗАВЕРШЕНО

Цей проєкт був спрямований на глибоке розкриття тем, які стосуються основ нашого життя – любові, взаємоповаги та емоційної підтримки. Кожен з трьох етапів челенджу надавав учасникам можливість через фотографії дослідити ці теми з різних перспектив, відкриваючи нові грані того, що насправді означає бути у гармонії з іншими та самим собою. Фотографія тут стала потужним інструментом, що дозволяє «побачити» почуття, які важко описати словами, та поділитися ними з іншими. Це була не просто розповідь про сімейні стосунки чи любов до ближнього, а справжнє занурення у важливість підтримки, довіри й емоційного зв'язку, які є основою кожної здорової взаємодії

У світі, де швидкість життя часто забирає у нас можливість замислитись над справжніми цінностями, цей захід став нагадуванням про важливість мати такі зв'язки, які підтримуютьу складні моменти.

Ініціатива стала частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка має на меті підвищити обізнаність про важливість психічного здоров’я та підтримати людей у збереженні емоційної рівноваги.

Ідея проєкту належить психологині КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» Юлії Макогон. Реалізація відбувалась за підтримки Управління охорони здоров’я, Управління молодіжної політики та у справах дітей, а також відділу пресслужби Бахмутської міської ради.