|
 Вугледарська громада підтримує громадські ініціативи своїх мешканців та допомагає землякам знаходити одне одного. Сьогодні представляємо ініціативу нашої землячки Олени Бойко, громадської діячки та мешканки Вугледарської громади, яка наразі проживає в м. Одеса. Олена пропонує створити «Спільноту вугледарців в Одесі». Це буде не офіційний проєкт органів влади Вугледарської громади, а добровільна громадська ініціатива, покликана об’єднати мешканців та мешканок усіх населених пунктів Вугледарської громади, які зараз проживають саме в місті Одеса. Звернення ініціаторки: "Дорогі земляки! Сьогодні багато мешканців та мешканок нашої громади через війну живуть у різних містах України. В Одесі нас також чимало, але часто ми навіть не знаємо одне одного та дуже рідко зустрічаємось. Саме тому в мене виникла ідея створити «Спільноту вугледарців в Одесі» — теплий і дружній простір для знайомства, спілкування, взаємної підтримки та збереження зв’язку з нашою рідною громадою. Я хочу, щоб ми могли: • знаходити одне одного, знайомитися та спілкуватися; • обмінюватися досвідом і корисною інформацією, актуальною саме для тих, хто мешкає в м. Одеса; • підтримувати одне одного у вирішенні повсякденних життєвих питань; • проводити спільні зустрічі, заходи та інші корисні ініціативи; • зберігати пам’ять про нашу громаду, її історію, традиції та нашу спільну ідентичність; • разом створювати коло людей, у якому кожен зможе бути корисним іншим і сам отримати підтримку. Спочатку я хочу особисто познайомитися та поспілкуватися з кожним та кожною, хто відгукнеться. Надалі ми зможемо створити спільну Telegram-групу, обговорити наші потреби, ідеї та разом вирішити, якою буде діяльність спільноти. Якщо ви є мешканкою або мешканцем будь-якого населеного пункту Вугледарської громади, зараз проживаєте в місті Одеса і вам близька ця ідея — напишіть мені особисто в Telegram: @olenabouko. Буду щиро рада нашому знайомству. Давайте знаходити одне одного, підтримувати зв’язок і разом створювати в Одесі нашу «Спільноту вугледарців» Вугледарська громада підтримує цю громадську ініціативу та, за можливості, сприятиме проведенню спільних заходів.
|